Årsmøde 2016

SÅ ER TILMELDINGEN ÅBEN:
www.billetto.dk/events/pff2016

Vi har strakt os langt og tilbyder derfor konferencen til en meget flot pris af kun 250,- for medlemmer – og 350,- for ikke-medlemmer. Prisen dækker en international to-dages konference med alt, hvad der tilhører af mad og drikke undervejs. Det vil sige, at det er inklusiv to gange frokost. Det er virkelig en god pris, og ikke noget man typisk vil kunne tilbyde for et lignende arrangement.

Studerende modtager rabat gennem billigere medlemskab, og derudover har vi i år indført en særlig rabat på 100,- for de studerende, der kommer fra Jylland.

Middag lørdag aften koster 200,- for alle medlemmer.

SE PROGRAMMET:
skaermbillede-2016-10-20-kl-11-33-46SE MANCHETTER:

skaermbillede-2016-11-05-kl-01-01-19

PRÆSENTATION

I anledning af 100 året for udgivelsen af John Deweys Democracy and Education sætter Pædagogisk Filosofisk Forening fokus på John Deweys filosofi til foreningens Årsmøde 2016, der finder sted på DPU/AU i Emdrup lørdag den 12. – søndag den 13. november 2016Datoen var tidligere fejlagtigt skrevet som 11. – 12. november; det beklager vi!

Kom og mød bl.a.:

LYNDA STONE (UNC) HANSJÖRG HOHR (UiO)
MARTIN EJSING CHRISTENSEN (AU)
HANS FINK (AU)

Præsentation af temaet
John Dewey er en af de centrale mestertænkere for den pædagogiske filosofi. Med Democracy and Education bidrog han afgørende til udviklingen af den progressive pædagogik og demokratiske dannelse, internationalt og i Danmark, men også til udviklingen af dannelsestænkningen og af pædagogiske praksisser i skoler og dag- og fritidsinstitutioner. I dag er der også vækst i den almene filosofiske interesse for øvrige dele af Deweys værk, som behandler spørgsmål inden for erkendelsesteori, politisk filosofi, bevidsthedsfilosofi, æstetik og naturtænkning. Der er til stadighed stor debat om betydningen og konsekvenserne af hans tænkning, og om hvordan vi skal forstå ham i forhold til både hans egen samtid og vores.

Pædagogisk Filosofisk Forening indbyder hermed medlemmer og ikke-medlemmer til at indsende forslag til oplæg, der forholder sig til denne fortløbende diskussion og til emner inden for Deweys brede forfatterskab og virke, altså både oplæg der relaterer sig direkte til Democracy and Education, og oplæg som tager fat på andre sider af Dewey. Og som altid til årsmøderne vil der desuden være åbent for indlæg uden for tema.

Plakat i A3-format – lige til at printe ud og hænge op!

Følg også med på Facebook.

Indsendelse af manchet
Vi modtager forslag til paper-præsentationer, der samlet (oplæg + diskussion) må vare 30 minutter. Man kan indsende forslag inden for hele den pædagogiske filosofis område, men præsentationer der eksplicit behandler årsmødets tema og John Deweys pædagogisk-filosofiske tanker har prioritet.

Deadlines

  • Seneste indsendelse af abstracts er 1. september 2016
  • Tilmelding til konferencen åbner primo september
  • Seneste frist for tilmelding er 3. november

Indsendelsesprocedure
For at indsende dit abstract til konferencen skal du overholde følgende retningslinjer:

  • Abstractet skal være forfattet på dansk eller engelsk
  • Der skal indgå en titel (denne kan dog ændres)
  • Abstractet må højst fylde 200 ord
  • Ved flere forfattere angives dette i feltet ‘Forfatter’

Indsend abstract